EGYPTISCH SPECIALITEITEN RESTAURANT FARAO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1879 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Egyptisch Specialiteiten Restaurant Farao. Meer weten? Ontdek meer

17 jun 2024 om 7:55 In de middag bestelling geplaatst en keurig op tijd bezorgd. Spare ribs zijn heerlijk.
16 jun 2024 om 23:00 heeft gesmaakt zoals altijd top kwaliteit aardige bezorger
16 jun 2024 om 11:51 Die burger en lam kapsalon waren lekker man
14 jun 2024 om 19:48 Het was weer lekker hoor! En nog bedankt voor die 2 gratis blikjes cola. Tot de volgende bestelling!
14 jun 2024 om 14:00 Ze bellen netjes op voor de tijd van bezorging, binnen de tijd bezorgd, spareribs was goed, Lams vlees was goed, aardappelen had ik geen trek in maar waren goed.
13 jun 2024 om 0:48 Droge aardappels. Matig kwaliteit van vlees. Salade nat. Hoog prijs.
8 jun 2024 om 9:12 De shoarma van spijkenisse is waardeloos. Voortaan als ik trek heb in een kapsalon lams dan bestel ik bij egyptische farao vlaardingen. Lamsvlees lekker mals! Geen vettige kapsalon en aardappelschijfjes erin inplaats van harde patat. Heerlijk!
3 jun 2024 om 14:39 Eten om 15:00 besteld met gevraagde levertijd 17:45. Stonden om 17:25 al voor de deur. Gelukkig net thuis dus kwam goed. Eten was goed warm en smaakvol. Zeker voor herhaling vatbaar.
2 jun 2024 om 2:03 Lekkerste shoarma van omstreek spijkenisse en hoogvliet. Ik ga nu voortaan bij jullie bestellen!
30 mei 2024 om 9:54 Ik heb al een stuk of 50 keer (geen grap) hier spareribs gehaald het zijn de beste spareribs die ik ooit gegeten heb, heerlijk mals en de bezorging is altijd op tijd. Beste spareribs in mijn regio.
26 mei 2024 om 20:34 Snelle bezorging naar Hoogvliet. Eten was erg warm en heerlijke kapsalon hete kip zoals altijd.
26 mei 2024 om 13:34 lekker veel warme patat bij hamburger.